Hehe....Wöööw

Jag ska till Turiket! Och 10000 meters klubben Here I come! Haha..... Lustgården va ett program som jag kommer att kolla på varje gång... Hehe.... Kanon program!

Längtar till vi ska ut i värmen!

Så här ser de ut på de hotell som vi ska bo på!
Wieee

Ser de inte dåligt skönt ut då??


Adios!


Älskar min SÖT!


Hehe....Wöööw

Jag ska till Turiket! Och 10000 meters klubben Here I come! Haha..... Lustgården va ett program som jag kommer att kolla på varje gång... Hehe.... Kanon program!

Längtar till vi ska ut i värmen!

Så här ser de ut på de hotell som vi ska bo på!
Wieee

Ser de inte dåligt skönt ut då??


Adios!


Älskar min SÖT!


Wöööw

JAg skriver två dagar i rad nu..... Stolt.... Men jag har inte så mycke och skriva med jag kan nog få till några rader.....

Va inte alls trött igår men i morse trodde jag att jag aldrig skulle ta mig ur sängen... Men de gjorde jag ju.,..! Hehe....John e och fixar med lillskotern....  Och så ska han köpa tonfisk till mig för jag ska äta sallad till middag! Ska ju till turkiet så nu måste jag ju komma iform igen! Ha ju legat på latsidan nu ett tag... MEn nu ska jag bli smal igen!=)

Till veckan kommer vi få en inneboende här hos oss! =) Ska bli mysigt!

OCh dåligt kallt de e ute då... Man fryser ju på bara tanken av att gå ut.... *Brrrr*   Längtar tills de e sommar igen... Eller iaf VÅR! Finns de nå mysigare än vår..... När de börja bli varmt och man kan gå i bara tröja å så.... Åhh.... Längtar! Och så längtar jag tills Maj när vi ska åka!!! Ska betala halva resan till veckan! OCh de tycker jag räcker... HAha... Måste de va sååååååååå dyrt att åka.... Men de va ju ett lyxhotell så då får man ju ta smällen av att de e hur dyrt som helst!! MEn jag lä ju inte göra nå mer i sommar! Hoppas på att få ett jobb så vi kan åka igen nästa år! Haha... Måste ju börja spara pengar till nästa resa!!! Då vill jag åka till Tunisien! Man ska ju leva på topp hela TIIIIN! Haha.... JAja... Nån som vill komma och hälsa på mejje på till helgen?! Vill ju som de ja!!! 

Aja.-......

CiaoPussGurkor!

♥LöwmajJohn♥ 

Wieeeeee!! *Lycklig*

Japps nu har man vare till stan och beställt resan!
Ska bli hur mysigt som helst! Bara jag och min älskling och alla andra turister!  Haha...
Turkiet blir de.... =)

Har inte skrivit på länge... MEn jag har inte vetat vad jag ska skriva!! Har inte gjort såååå mycke... Jag har vare på stan med Emma och Lucas! Vare sur...! Åkt snowboard....! Haft ont i rumpan! *Aj* Åkt en massa skoter..... MASSA skoter! Grillat krov! Insett att varm nyponsoppa e de godaste som finns att dricka när man e ute!!! Och så har jag myst med älsklingen! Jo jag har fått mina glasögon å! Fiiiiina! Eller de e ju vad jag tycker! OCh då e dom ju de!
Har nyss gjort en MASSA pannkakor! *Oj så många de vart* OCh igår gjorde jag lasange för ett helt kompani! Haha!

***
Haha.... man kan ju inte göra hur som helst! Men de fattar inte vissa.... Och jag e såååååååååå LESS på dig! LESS!!!! De finns bara ett ord! BÖLGRIS! Haha.... Ja men de passar perfekt in på den personen!! Man kan inte alltid få som man vill.... Lika bra att du lär dig det nu! Men man blir ju less.... Jag vill inte höra mera! Blääää för dig!
***

<3<3<3
Har vare med Emma.... De va hur kul som helst.... De e precis som de ska vara då! Som de alltid har vare! Och så med Sofia! Mina Sötisar! Vill umgås med dom hela TIIIIIIN! <3 Kärlek till dom... Och till Nathalie som jag inte har träffat på hur läääänge som helst! Men de tycks aldrig passa när vi ska ses.... Vi ska alltid göra nå annat! Men de ska de bli ändring på!
<3<3<3


♥♥♥♥♥♥♥♥
♥Jag älskar min ÄLSKLING!!! Hur mycke som helst! Kärlek i massor till dig älskling!!!!!!♥
♥♥♥♥♥♥♥♥



Aja..... Känns som jag ha glömt å skriva nå nu.... Vad kan de vara..... Kommer inte på... Hmm..... Nä får väl skriva de senare då.....



SoLongSuckers!

Wieee....

Jag vill åka till utomlands! Hihi jag SKA åka utomlands! =P De ni...
Längtar!

Vet inte va jag ska skriva...Snart ska jag och John ut och åka skoter...... Wieeee..... OCh grilla korv.... De ska bli mysigt men ännu mysigare att åka till Tunisien..... WööööW!

SeeYaSuckers! Moahahahahaahha...

Kärlek till John! De e ju Alla♥nsdag imåra! Wieee!


Puss


Bläääääääääääääääää

blääääääääääääääääääääääää

Bläää bläää bläääää ...... blääää bläääääää bläää..... BLÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!


BLÄÄ!

Darling<3

Wöööööw! I Love Him!

Sweet!

Igår har jag städat och städat! Men GUD så jobbigt de va!   Ojoj.... Säg va jag INTE va jag dammSÖG!

Wiee...

Nu e min älskling här hos mejje....

Syrran klippte sig idag.... De vart hur bra som helst! Lockigt å allt!

Vi får snart middagsbesök! De blir roligt!

Sen åker vi hem till stugun igen! =) *Läntar*


Pussae

Lite jobbigt med två bloggar!=/

I´m Home!

Nu så e jag på Frösön! Yea!
Känns ganska skönt att få komma hem och så...
Va till optikern idag.... Valde mig ett par glasögon!=) Hehe
Jätte Fina! Faktiskt!!! Dom va de!!!
Sen ha jag även vart på Banken och Arbetsförmedlingen!
Hunnit med mycke! WööööW

Sen så träffade jag syrran... Hon skulle åxå med och välja sig ett par glasögon... Kändes mysigt att vara HELA familjen! Så I´m Happy!

Vi gick även på stan å så... Mamma och Pappa bjöd oss på mat... Mumsigt... *Haha*




Aja nu ha jag visat mamma filmen Heartbreak Hotel=) Hon tyckte den va hur rolig som helst! Hehe... Men den e ju de!


Aja...

SoLong!

Helgen!!

Ja i Torsdags så åkte vi till Häggsjön!  De va hur roligt som helst!  

Torsdag: John började tidigare så att vi kunde åka upp tidigt ... Kom iväg vi 2 och då åkte vi och handlade lite gotta å sånt först, sen så bar de iväg till Häggsjön via Åre! Dåligt med bilar på vägen då...Eh NEJ!
Sen så kom ju vissa 08:or dom inte e riktigt KLOK!! Dom TROR ju att dom kan köra bil... Men vi VET att dom inte kan de! =P Vi mötte 23 polisbilar från Ösd till Åre! Haha... Dåligt då... Haha.... Såg inte en enda polisbil från Åre till Häggsjön! Så de va ju bra! När vi väl kom fram så va de hur mycke som helst med SNÖ!! Så John började med och skotta och jag gick in för inte kan väl en så fin tjej som JAG skotta SNÖ?! Hehe... MEn jag packade upp sakerna vi hade med oss.... Och satte mej och tittade när John höll på att skottaihjäl sig! =P Hehe.... Sen när han va klar så tog vi å åt och sen satt vi och myste och tittade på tv.... Nån timme senare kom Johns föräldrar! Så då myste vi med dom ett tag och tittade på tv... Och kylskåpet vart fyllt!=) Gott... Vi fikade lite och sen gick vi och la oss! De blev en tidig kväll eftersom John hade klivit upp vid 2 på natten innan.... Vi fick sova i den lilla stugan...=)

Fredag: Vi vaknade å klädde på oss och gick in i huset och fick frukost....=)  Sen så packade vi en massa fika eftersom vi skulle ut på en skotertur! Typiskt så SNÖADE det hela dagen och de blåste lite.... Jobbigt med plusgrader! Så vi hoppade i skoterkläderna och begav oss ut... När vi väl va framme på Äggsjön så vi att ÖP&HP hade tappat kaminen.... Så vi fick åka tillbaka hem tills stugan eftersom de va där vi hittade den! Dåligt sur min älskade John va då... Han satt och svor och va sur på skotern medans han körde! =P *Hehe*  Väl framme IGEN så tog vi och fikade! Nyponsoppa och korv...=)  Men de va inte alls mysigt väder... Blötsnö och de blåste! Men sällskapet va iaf mysigt!=)  Hehe sen åkte vi hem till stugan igen.... Hoppade ut ur dom blöta kläderna och myste.... Sen på Kvällen kom Erik... Vi drack skumpa!  Jag och john tittade på filmen Bilar! De måste ju vara en av dom bästa filmerna som finns! Hur SÖT som helst!!

Lördag: John och Erik skulle ut och åka skoter med jag ville inte... De SNÖADE fortfarande en massa BLÖTsnö och de blåste... Så jag och HP gick till båthuset och satt och väntade på att dom skulle komma tillbaka... Vi hade gjort i ordning sittplats å så.... Sen när dom kom så blev de fika! Varma mackor och nyponsoppa! Hur gott som helst! Sen så for dom iväg igen och vi plockade ihop å så sen tog vi och gick ut och gick! SKÖNT!  Jag tänkte göra snölykta.... MEn de gick åt HELVETE den bara rasade hela tiden! Åh*suck* Sen så väntade jag på att John skulle komma tillbaka... När han väl gjorde de så duschade vi... *hihi* Sen så skottade dom på taket... Eller John gjorde de... *MyMan* Efter maten tjatade jag till min att få åka pulka! =) Så jag och John gick ut och åkte pulka i mörkret! =) Hehe... Sen gjorde vi JÄTTEFINA snölyktor tillsammans! Dom vart verkligen jätte fina! Sen kom Erik ut och då vart de snöbollskrig! =P Hehe! Jag skyddade lyktorna med mitt LIV! Haha... Vi fikade hur mycke som helst... Drack varmchoklad... Kaffe... Åkt godis... Drack CocaCola.... Fikade kväll fika.... Å vi pratade å så... Sen gick jag och John å la oss och tittade på JackAss the movie 2! Dom e ju inte riktigt kloka! Haha... Att man ens kan komma på tanken att göra vissa av dom där sakerna! Ojoj.... Va ju dåligt trött! Så sen somnade vi branooog fort.....

Söndag: John vaknade före mej så han gick in och åt frukost... Jag va ju hur trött som helst.... Till slut drog jag mig ur sängen och gick in å åt frukost jag me! John och Erik åkte ut en sista gång innan vi åkte hem! Så jag började att städa i lillstugan.... John kom och hjälpte mig! *MyMan* Sen så åkte vi hem! Jag, John och Erik stannade i Järpen och åt hamburgare! *Gott* Vi åkte sen till Frösön en sväng och kollade läget.... Sen kom vi HEM... Borta bra med HEMMA bäst!  =) Åh dåligt skönt då....  Vi åt även på LaPrima på kvällen! *Gott*

Åsså idag så har jag inte gjort alls mycke... E lite trött... Haft en Wööööw helg! =)

Å Jag ÄLSKAR JOHN av HELA mitt HJÄRTA!

SweetLove!

LoveMyYou!

PåvägtillHäggsjön
♥♥♥Jag Och John På Väg Till Häggsjön!!!♥♥♥