Nä nu....

Åhhh.... Nu måste jag gå och lägga mejje... Men tror ni att jag e trött!!! Eh NEJ!!! Men jag har inge val.... Men jag får väl ligga ocg läsa tills jag slumrar till... Men jag vill ju va vaken när John kommer hem å! Men vi ska ju upp tidig å.... Åhh... HATAR att gå upp tidigt på morgonen... Och egentligen ska vi inte upp tidigt... Men de e tidigt för mejje!! *suck*

Fan vad jag längtar tills nyår med min ÄLSKLING!! Ska bli hur mysigt som helst!!

Kyssar till min JOHN!!

SoLongSuckers!


Och GOTT NYTT ÅR!!! Och försök att hålla era nyårs löften! OK?! =P
Hehe... Hoppas att alla får de svinigt bra! OCh tatt lugnt med spriten och raketerna!

123656-4123656-3


*Stolt*

Jag har nyss gjort en Portergryta alldeles själv! WööööööW! Hehe.... Grejtans!
Aja... Den ska vi äta ihelgen! Längtar!

Mysigt de ska bli! Hihi...
Men man blir ju lite nervös... hmm.... Aja... De blir bra!


See Ya!Våran Julgran

UNDRAR.....

Om man ska gå och lägga sig..... Eller om jag ska vänta tills John kommit hem.... Vill vänta med de vore branooog skönt att krypa ner under täcket....

Gjorde en kladdkaka förut ikväll... Bläää va de kan bli för mycke... Åt en stoooor J**la bit... De misstaget gör jag inte om igen... Eller jo...

Aja tittade nyss på The da vinci code... De va ju jätte bra... Och spännande.... Men jag hade ju läst boken så jag visste ju hur den skulle sluta... Men den va bra iaf!! SåDeSå!

Aja... Ska väl gå och bädda ner mejje! Och kanske läsa en bok... Mysigt...

GodNatt! Och sov så sött!

SweetDreams!


NEEEEEEEJ!!!!

Jag tror jag håller på att bli sjuuuuuuuuk! Och de vill man ju inte va till nyår juh!! Då ska man ju va på party humör och de ska vara full fart! Men nu blir de massor av te och vitlök och massor av apelsiner/clementiner! Så jag ska nog inte alls bli sjuk! Ska den dumma snuvan! Ha!

John e och jobbar... Så jag sitter här och gör inte alls så mycke... Sitter och funderar på vad jag ska äta... Blir nog mammas köttbullar och stuvade makaroner.... Hehe... Mums...

Sitter och tittar på mobilen och jag vill ha massor av SMS! Nu när jag väl har pengar på den så nu vill jag ju använda dom! =P Här ska de INTE sparas!!

Hehe... Åh vilka fina julklappar jag fick!!! Fick presentkort på IKEA och på HM!=) Wooooow!
Och av min älskling fick jag smycken och MASSOR av andra saker! *Lycklig*
Åsså fick jag smink och lukta gott! Åsså Fick jag ett presentkort så att jag ska få gå och kilppa mejje och slinga håret! Så de ska bli spännande... Får se hur de blir.... Ska visa när jag väl har gjort de!

Fick många fina julklappar! Kan ju inte dra upp alla här!!! Jag är lika lycklig för alla dom!

John fick The Simpsons DVD av mejje!   Hehe... Så att han har nått att titta på när han har tråkigt! Haha... Han ska även få smakgrejs till soda streamen! Woooow!

Jo ja just ja jag fick ankor som ska vara i julgranen! Dom e huuuur söta som helst!!!  Hihi


Aja..... Nu ska jag gå och laga nån mat!!!
Som vanligt måste jag ju skriva att jag ÄLSKAR John!
Och grattis till Nathalie som fyller 21år idag!
Kommer fortfarande ihåg fjolårets födelsedagskalas.....=P


♥ILoveLove!♥

SeYaSuckers!

Tomte2Begonia123656-4

Varma mackor!

Mmmm.... Nu ska vi äta mumsiga varma mackor! Kommer att bli gott....Nu har vi även planerat nyår! Kommer bli hur mysigt som helst!! Åh va jag längtar!

Min älskling sitter och lyssnar på Allan Edwall... Han har bra fina låtar.... *Hihi*

Aja... inge bra e de på tv iaf.... Och man tycker ju att de borde va de eftersom de e jul och hur många som helst e ledig... Men inte då... Men man kan ju alltid sysselsätta sig med annat =P Hehe

Nä nu ska jag gå och göra mackorna! 

So Long Suckers!   Mohaha!=P



Lika kär som alltid!

Jaaaaaa de e jag..... Finns de nån bättre än min Go?!   Nä de gör det nog faktiskt inte...  Han är den som bryr sig även om allt är mitt eget fel! Det är han som ger mig det hela ägget när han tar de trasiga... Det är han som ger mig den sista godisen! Han är bäst! Och Han är MIN!  Love is You!

Woooooow... Igår vart bi bjudna på mat av Johns föräldrar.... Massa god julmat! Hur gott som helst ju! idag blir de lättsam mat! =) Hihi...


Aja... Kanske skriver mera sen...

SeeYa!

GOD JUL!

I´m back in the byhål... Hahahahaha... VA jag e roligt..... fick lite grejer eftersom jag hade vart lite snäll jag me! Wooooow!
Kan skriva mera om vad jag fick lite senare.... Nu börjar JönssonLigan!  Hihi


See Ya!

Jahapp

Ja nu e de dan före doppardagen! Wieee! Pakeeet! Och så får man träffa hela kära familjen!!!

God jul alla!!


Pussar och Kramar!


Nu e min älskling hemma och gosar med mejje!!!

=) Och snart e de jul... Ska nog dricka lite glögg ikväll och äta en massa pepparkakor! Och bara mysa!! Och såklart titta på julgranen.... Ska även vänta på att my friend Christer som ska försöka komma ner på jorden igen... Ska bli roligt att se hur de går för han... Hoppas de går bra!!!
       ♥     

Jag Älskar!!

God jul!!


Snaaaart.... Snaaaaart!!!

Snaaart e de jul....... Men vart är all jävla snö....?!  Sitter och titta på min fiiiiin fiiiina julgran idag me! Åh va jag tycker om den... Sen ikväll ska jag upp i rymden....  Titta lite på hur de går för dom! =)

Hatar att de redan börjar på att mörkna ute.... Vill ha de ljust och trevligt... Fast de e ganska mysigt när de e mörkt ute å... Då kan man tända alla små lampor och tända ljus å så.... *Mysigt*

Sitter även och undrar på vad vi ska äta idag.... hmm... *Funderar*


♥Kärlek♥

♥SweetLove♥



Våran Julgran

John Gör Kolbulle

De här e ifrån sommras! När vi va i Johns stuga! Han bjussade på middag! Hehe... hur gott som helst va de!!!! Åh


John


De här kortet e taget i sommras.... Då va vi i Johns andra stuga.... =P Och de va ju huuuur mysigt som helst med öppenspis!!! Åh..... Vill dit igen!! =)=) <3



Mysigt

Våran Julgran

Och här våran julgran!!! Visste e den fin!!! Och vilket samarbete vi hade när vi satte upp den.... Puh! Hehe.... Men nu e de såååå mysigt att sitta och titta på granen! Hihi!
Nu sitter jag och John och tittar på tv.... Ska nog ut och gå en sväng.... Dicka lite varm choklad kanske....  *Hoppas*





Våran Julgran


Nu e de jul!!!

Iaf snart... Men nu kan man ju säga God jul!! Ha gjort ett armband till mamma i julklapp... och John ska få en/ett.... Haha nä de skriver jag inte här!=P   Synd för dig!!!
Får veta de efter jul när han har öppnat paketet!!

Min jul hemma hos John!
Tomte2TomteBegonia=)

Yeeeeeees!

Då e jag ÄNTLIGEN hemma i Stugun igen!!!   Sååå otroligt sköööönt efter hela 5 nätter i Härnösand!
Har tyck så synd om mej själv så de e pinsamt! Hehe....  Men Syrran va ju me.... Tur de.... Hade nån att prata med.... MEn nu ska jag inte dit på ett bra tag!!! Sååååå de ska bli skönt! 

Om Julgrejer!
*Julafton- Vart är all SNÖ??!! Och SLUTA säg att tomten inte finns!!!!
*Tända ljus- Hur mysigt som helst!!!
*Julklappar- Hur svårt som helst! Och va allt e DYRT! Man älskar väl att få julklappar! Hehe
*Julmat-Lika bra att man börjar banta nu så man inte blir som en boll av all god mat!
*Tjat från barnen som frågar när tomten ska komma- Då vet man att de e jul! *Hihi*
*Städa- Åh va jag e less på att julstäda!! *Suck*
*Glitter-Man kan ALDRIG få för mycke av glitter!!!! En omöjlighet! That´s it!
*Saker som lyser hos varje människas fönster- Fatta va elförbrukningen ska höjas på julen! Men mysigt e de ju!



Idag kom de iaf liiite snöööö.... Och såg på vädret på tv att den ska smälta bort ihelgen.... Men va trevligt... Ska bli sååå mysigt med en snöfri jul!!! *Ironisk*

Och när jag va på skolan i fredags och alla skulle skiljas ifrån varandra så sa dom God Jul... Haha... Tog ett tag innan jag insåg att de va ju faktiskt Jul!  Skumt!

En rolig sak som jag såg när jag va där va att dom klippte gräset... Och vem va de som klippte grästet då??  Jo de va ju tomten!  Så jag vet att han finns ju faktiskt! Såg han ju med egna ögon! Han vinkade till mej å! Å jag vinkade tillbaka! Hehe...Kände mig som en 5åring!

Har fått en begonia åxå.... Hehe... Fick den av min älskling! Den e ju Jätte fin! Vi firade ju 6månader! Hehe! Hade hur mysigt som helst då!! Fick choklad å! Dåligt glad jag vart då! Enda negativa va ju att jag åkte till Härnösand samma dag.... Hade kunnat börjat gråta!  

Ihelgen har vi bara tagit de lugnt.... Va även uppe före John i lördags... Och de kan jag ju säga inte händer mer än två gånger per år...!  

~*~SweetDreams~*~

Härnösand!!! =(

Japps så va man här igen... Ha inte haft mycke tid till nått känns de som... Va på Ikea igår med syster och Marga... De va mysigt! Men tiden gick ju så fort så jag hann ju inte med allt jag skulle... Så jag ska in där en svänga idag åxå! Ska köpa till lite grejer... Eller jag får se... Kanske blir biltema åxå... Eller så blir de raka vägen hem...

Så less på allt just nu! *Åh*  
Jag känner inte för nått! Julen su*er! Åhhhhh!
Sen så ska man köpa julklappar å.... Men vettefan vad jag ska köpa! *Bläääääää*
Kan sitta och spy galla över mycke nu! Inget känns riktigt bra....!
Hoppas att de bli bättre snart!


Åsså missade jag Lucia! Och hur ska de kunna bli jul utan att man varit och tittat på Luciatåget då... Visst fanns de ett i Härnösand åxå men de e ju inte alls samma sak! Inte ens nära!  Inte ens lite nära....  Ska göra mitt egna Luciatåg! Jag kan vara båder Lucia&tärna&stjärngosse&pepparkaksgumma! Hu!

Nu sitter jag i datasalen och funder om jag ska ta mej lite frukost! Skulle va ganska gott.... Längtar tills vi slutar så jag får åka hem.. Men vi har ju en överlastad bli... Så går de när tre kvinnor åker på Ikea! Haha! Jag och en av Syrrans klasskompis sitter ganska trångt där bak i bilen! Haha.... De e ju saker överallt!!! Men Ronny ska av vid Ikea så då finns de iaf lite plats åt lite saker.... HAha    Hade de lite jobbigt i morse! Först städa ut rummet och sen ner till bilen och försöka packa på ett smart sätt.... De vart ju smart... Men vi va ändån tvungen att packa om när vi hämtade Marga... Och sen en gång till när vi plockade upp Ronny!

Aja... Nu ska jag väl kanske jobbade lite med skolan!

SoLongSuckers!


Hmmmm *Sur som en Citron*

Ja de kan man ju säga.... Men men.... Jag kan bo på en parkbänk utan problem bara jag får göra de med John... Bara vi har varandra så går allt bra!! =)   Hehe.....

Undra vad man ska äta idag då?? Man hinner ju knappt kliva upp innan börjar funderar på de!!   Ska börja göra en matsedel! Hehe... Som man hade på skolan!  Fast då va ju maten redan färdig.... Och hur bra va inte de då.... Fattar inte att man klagade på den maten.... Ojoj så dum man va då!!! Nu på skolan måste man ju betala för maten.... *Suck* Och hur dyrt är inte de då.... Jo.... Hur dyrt som helst!!! Så de får bli en massa matdosor! 

AdiosAmigos!!!!!!

Nu e vi kvitt!!! <3

Haha.... Japps! Men de va ju värre för John... Mitt va ju inte så farligt!! Haha.... Men de va ju liiiiite komiskt!!! Aja.........

Ha inte gjort sååå mycke vettigt.... Haha..... Jepps!


SoLong!

Ajje!!!!

Idag skulle jag va snäll och stryka Johns skjorta.... Men tacken va ju att jag brände halvt ihjäl min hanled!!!! Å då skrekjag branooooog men tror ni att nån lyssnade.... Och ingen va här och tyckte synd om lilla stackars mej....  Men nu e de lite bättre!!! Men bara liiiiiite....   Har inte gjort så mycke idag... Vaknade sent som vanligt!!!  Men de gjorde inge..... Sen satt jag och lekte med mina fantasi ankor.... Mysigt de å...! =P  Hehe

Men hela dagen har ju vart branooooooog lugn! Men de va ganska tråkigt innan John kom hem... Men jag hann ju inte vara vaken sååååååå länge.... Haha

Nä nu ska jag kanske fika lite..... *undra va jag ska fika*

Hoppas att de händer nått kul imåra när John e ledig..... Han sitter ju som och läser nu så de e ju absolut ingen pik!  *Lovar*


**My darling**

So long suckers!


1:a Advent!!

Och den har jag spenderat  med min John♥!Hehe... Vi har ju tändt ljus å allt!! Och vi åt jul middag! Hehe... Julkorv.... Mums!
Och sen så har jag ju faktiskt bakat äppelPaj! Woooooow!  Och igår bakade jag pepparkakor!!! Hehe... Så nu e de snart JUL!!!
Och i fredag va vi ju på stan och shoppade julklappar och fikade på wedermarks!  Men dåligt gott då!!! Eh ne!!! Hehe.....
Och nu e julgardinerna uppe å! Sååååååå Fiiiiint!=) 
Och igår va vi å bade å..... Å de va jätte många som badade!!! hade tillochmed svårt att räkna alla.... Haha... Alla fyra st!!! Jag och john och hans jobbar kompis och han lilla SÖTA dotter!!!  Som även gjorde en toalett av ett skåp! =P Jag och john hade huuuur mysigt som helst!!!
 Försökte lära oss att göra en framåtvolt.... Men jag kan ju säga att vi båda misslyckades!!! och hade lite rödare ryggar än när vi kom!=P     Sen gick vi hem till Mr&Mrs Pettersson och åt middag! De va gott och så slapp vi laga middag själv!!



Aja..... Nu har alla fått veta vad jag och john har gjort ihelgen!!! Hehe!

SweeeeetLööööööööööööw!!!!

Och om ni inte visste de så ÄLSKAR jag han!! Sådeså! Hu!




123656-4Wooooooooooow!

GodMorR´n!!

Dåligt trött jag känner mejje!! nä då... inte alls.... Hehe.....
Nä nu ska jag göra mejje iordning så vi kan åka till stora staden och shoppa lite kläder!!!   


SweetLove!


 
Kväll/natt...
De bidde ingen bio men vi hade mysigt ändån!!:P  Hehe
Fikade och myste! Stan e alltid trevligt... hade lite svårt att åka ifrån DOMUS men till slut fixade de sig! JÄKLA maskiner! Haha.... Köpte en Xmas cider å! Hehe den glittrar! WOW!!!   Oj va vi sprang runt och tittade på olika julklappar! Hehe nu vet jag vad alla ska få.... Vet tillochmed vad jag ska få... iaf ett paket... OCh jag kan ju säga att jag e nöjd!!! hehe

Nä nu ska vi nattfika lite...

SweatDreams!